Produse functionale de exceptie in nutritia animalelor

In cadrul expozitiei mondiale de zootehnie accentul s-a pus pe starea de sanatate a animalelor si pe aspectele economice prin prisma unei nutritii inovative.

Dupa cum se cunoaste, imunitatea animalelor se creaza in proportie de peste 70% in traiectul gastrointestinal prin echilibrul microflorei utile. In acest context, firma EW Nutrition din Visbek, Germania a prezentat produse nutritionale cu rol functional. Produsele inovative ale firmei EW Nutrition sunt destinate nutritiei pasarilor, porcilor si rumegatoarelor.

Pentru rumegatoare (bovine) produsul PROTE-N este incapsulat cu eliminare progresiva a ureei si se recomanda in probleme legate de acidoza.

Produsul ACTIVO SELECT este realizat prin microincapsularea extractelor din plante care asigura stabilitatea ingredientelor la tartament termic, cu rol antioxidant, bactericid si in imbunatatirea digestiei porcinelor.

Pentru pasari produsul ACTIVO LIQUID asigura o eficienta sporita prin sinergie cu ingredientele nutritionale. Produsul este 100% natural intr-o concentratie mare sub forma lichida si se poate administra in liniile de adapare.