Despre noi

ABC AGROFOOD BUSINESS CONSULTING SRL este o companie privata romano-germană care opereaza la nivel local si international pentru a promova dezvoltarea productiei agricole si a sectoarelor conexe.
Noi oferim servicii organizatiilor, asociatiilor si companiilor nationale si internationale implicate în sectorul agricol si industrie alimentară.
Am realizat proiecte variate timp de peste 20 ani prin cooperarea noastră la nivel international cu tări situate în Europa si America de Nord .
Am participat la lucrari colaborand cu institutii stiintifice si tehnice folosind experienta si capabilitatile acestora de formare profesională.
Personalul nostru cu experientă de durată si mod de abordare profesionala a provocărilor oferite la nivel local si mondial cunoaste problemele cu care se confruntă agricultura si industria de prelucrare a produselor alimentare din punctul de vedere al fermierilor, antreprenoririlor, tehnicienilor si a dezvoltatorilor.
Domeniile complexe ale acestui sector care necesită din ce în ce mai mult răspunsuri multidisciplinare si creative pentru gasirea de solutii adecvate sunt abordate în mod personalizat, la comanda. Personalul nostru este responsabil pentru furnizarea de servicii de calitate superioară, de consultantă orientată spre client.
Noi oferim solutii integrate care vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri si care duc la crearea de relatii solide, bazate pe parteneriat, si de încredere cu acestia.